PROMOTION FACE MASK ! HAND SANITIZER ! THERMOMETER WITH MDA !
BELI ONLINE JER ! PERCUMA PENGHANTARAN POS LAJU ! COUPON CODE : FREEPOS
9 CARA UNTUK KURANGKAN MASALAH PERUT BUNCIT

 Assalammulaikum dan salam sajahtera pelanggan PERMATA HERBA yang kami hormati, hari ini saya ingin berkongsi sedikit dengan anda semua, 9 cara untuk kurangkan masalah perut buncit dengan  cara yang betul, saya pastikan  ramai yang diluar sana mengalami masalah perut buncit.

 

Dengan ini saya ingin ingin berkongsi dengan anda semua 9 cara untuk kurangkan masalah perut buncit Antanya ialah :

 

 

Gelaran PHD 9 (perut hala depan) atau perut buncit tidak berlaku pada mereka yang gemuk sahaja. la juga menimpa pada mereka yang kurus tapi perut tetap buncit.

 

                       BERIKUT ADALAH TIPS YANG INGIN DI SHARE:

1- Anda disyorkan menambah pengambilan makanan seperti oat yang mana ia rendah lemak, rendah karbohidrat yang tidak baik, dan rendah kalori tetapi tinggi nilai nutrisinya.

 

2- Perut boroi atau buncit berkaitan dengan masalah sistem penghadaman yang tidak stabil. gaya makan minum yang tidak akan memudahkan perut untuk lebih buncit. Elakkan makan kemudian selang dengan air.

 

3- Makanan serat atau bijiri penuh, buah-buahan segar seperti brokoli, lobak, dan tomato adalah antara yang paling baik untuk menghilangkan lemak di perut. makanan ini tidak mempunyai kalori yang tinggi tetapi mempunyai banyak serat fiber, mineral dan vitamin di dalamnya.

 

4- Makanlah  perlahan-lahan, jangan terlalu gelojoh untuk habiskan makanan dengan cepat.

 

5- Makan selalu . untuk mengurangkan lemak di bahagian perut, anda perlulah makan dalam jumlah yang kecik (4-6 hidangan) SEHARI berbanding mengambil 1-3 hidangan yang banyak dalam sehari.

 

6- Makan seperti kekacang, minyak zaitun, anggur dan telur putih antara makanan yang membantu mengempiskan perut.

 

7- Kurangkan GARAM dalam makanan, terlalu banyak garam dalam proses diet akan menambahkan ekstak sodium terdapat cairan dalam tubuh dan melambatkan mekanisme proses penghadaman berlaku.

 

8- Elakkan makan kemudian berangan terus nak baring, nak tidur atau meniarap, ini antara hobi yang perlu anda tinggalkan sangat tidak baik untuk proses penghadaman berlaku.

 

9- Anda juga boleh menggunakan losyen mustajab Extra hot kegunaan seisi keluarga dan losyen mustajab pati halia dunia herbs menjadi perintis bagi produk losyen berasaskan pati halia, mempunyai ribuan testimoni hebat daripada pelbagai lapisan masyarakat pengguna, Losyen ini yang bersifat tidak melekit dan cepat meresap pada kulit serta mempunyai kehangatan yang sederhana, Bentuk badan yang langsing tanpa bohjolan lemak berlebihan menjadi idaman setiap wanita, Losyen mustajab pati halia Extra hot semestinya membantu anda semua mencapai matlamat tersebut, Tidak terhad kepada wanita sahaja, lelaki juga boleh menggunakan losyen ini memandangkan masalah perut buncit juga di alami oleh kaum lelaki.

Telah menjadi identiti losyen keluaran syarikat dunia herbs, losyen mustajab pati halia Extra hot juga tidak melekit dan cepat menyerap tanpa meninggalkan kesan berminyak,  sesuai dengan nama yang diberi, losyen ini lebih panas dari losyen mustajab pati halia (losyen kuning) dan sangat sesuai untuk pengguna yang yang ingin menguruskan badan dan mendapat potongan badan yang ideal.

 

 KHASIAT & FUNGSI LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA EXTRA HOT

1- Membuat mendapatkan pinggang yang ramping.

2- Membantu menguruskan badan. 

3- Membantu menghilangkan perut buncit dan selulit.

4- Membantu membuang lemak di bahagian peha dan lenggan.

5- Membantu mengurangkan kesan selulit di bahagian pinggul.

6- Digunakan bersama bengkuk atau korsel untuk kesan optimun.

7- Boleh digunakan secara kerap untuk kesan yang lebih cepat.

8- Urutan secara membulat pada perut untuk mengurangkan perut buncit.

9- Digunakan untuk mendapatkan berat badan yang ideal.

10- kesan yang lebih hangat.

 

    SELAMAT MENCUBA UNTUK MENDAPATKAN DAN YANG SIHAT SERTA IDEAL