MAKLUMAN : WEBSITE KAMI SEDANG DI KEMASKINI . BOLEH WHATSAPP UNTUK SEBARANG PERTANYAAN
RM150.00 RM180.00
AfaMaxx Cellmaxx
Price RM150.00 RM180.00
Product SKU cellmaxx-02
Brand Maxima Afamax
Reward Points 180
Points Needed 18000
Availability In Stock
Quantity
Description

AFAMAXX CellMaxx adalah makanan kesihatan berasaskan alga hijau biru yang di kenali sebagai Aphanizomenon flos Aquae (AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerikal Syarikat. Produk ini kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Phycocyanin, Klorofil, L-selectin ligand, Vitamin, Trace Mineral, Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA). Kajian menunjukan pengambilan CellMaxx sebanyak 1 ke 2 paket sehari mampu menyokong pemebeasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

Penyelidikan baru juga menunjukkan Blue Gree Alga (Aphanizomenon flos Aquae/AFA) badan sokongan sistem penyembuhan semulajadi dan membantu menyembuhkan, menjana semula dan membaiki sendiri secara semulajadi. Aphanizomenon flos Aquae juga terbukti secara klinikal untuk menyokong pembebasan Natural Killer (NK) Sel untuk menghapuskan sel-sel bermutasi dan sel-sel kanser daripada formula khas body. Formula bioaktif AFA juga membantu memetabolismekan protein dan membantu menghapuskan sisa toksik menyokong badan dalam menentang patologi acuan, yis, kulat, dan virus.

CELLMAXX yang dipasarkan oleh Maxxima Resources (M) Sdn Bhd merupakan produk yang pertama di dunia dikeluarkan dalam bentuk serbuk pra-campuran AFA yang mampu diserap oleh tubuh badan manusia sehingga 95% dan mengandungi lebih daripada 60 jenis vitamin, mineral, klorofil, asid amino, asid lemak perlu dan pelbagai enzim penting yang tidak dapat diperoleh secara menyeluruh daripada produk-produk kesihatan lain di pasaran. Produk kesihatan yang terulung itu mampu memulihkan pelbagai jenis penyakit degeneratif seperti strok, kerosakkan hati dan buah pinggang, diabetes, jantung, arthiritis, darah tinggi, kanser, leukimia, kemurungan, sawan, gout dan lain-lain lagi.

Formula khas bioaktifnya juga membantu memetabolismekan protein serta mampu menghapuskan sisa toksik malah amat membantu sistem pertahanan badan dalam menentang pembentukan-pembentukan patologi, yis, kulat dan virus.

KHASIAT YANG TERKANDUNG DALAM CELLMAXX


PHENYLETHYLAMINE

Membantu merawat penyakit Attention Deficit Disorder (ADD) dan Autism
Mengatasi masalah kemurungan
Meningkatkan konsestrasi dan fokus terutamanya dalam kalangan kanak-kanak
Mengatasi masalah nyanyuk dan pelupa
Meningkatan pengaktifan membran sel otak
PHYCOCYANIN

Menghalang pembentukan enzim inflamantori/keradangan
Mampu merawat pelbagai penyakit seperti asma, gout, thyroid, sinus dan buah pinggang
POLYSACCHARIDE

Membantu penghasilan sil NK (Natural Killer Cell) sebagai benteng pertama melawan sel kanser dan virus di dalam tubuh.
Membantu pergerakan dan penyerapan sel induk secara optima
Menurunkan paras kolestrol dan membantu penyerapan nutrisi serta mengawal gula dalam darah
L-SELECTIN LIGAND

Membantu penghasilan dan pengaktifan sel induk daripada sum-sum manusia secara semula jadi bagi merawat tubuh daripada pelbagai jenis penyakit

APA ITU AFA?

AFA merupakan alga biru-hijau yang tumbuh liar. Dianggarkan terdapat lebih daripada 25,000 spesies alga. Alga boleh dikategorikan mengikut warna iaitu biru-hijau, hijau, merah, keemasan, perang dan ungu. Semakin gelap warnanya, lebih kuat spektrum ciri-ciri biokimianya. Alga biru-hiau yang liar adalah bebas sepenuhnya dari pengaruh sintetik-sintetik tiruan. Oleh kerana AFA tumbuh secara semula jadi dalam habitatnya tersendiri, maka ia mempunyai impak yang sangat baik untuk manusia.

Lokasi yang menjadi sumber AFA utama terkaya di dunia adalah Tasik Klamath. Alga biru-hijau dari Tasik Klamath, Oregon, Amerika Syarikat adalah berbeza dari kebanyakan alga lain. Ianya tumbuh dengan liar dan bukannya diternak serta bebas dari bakteria tidak baik, logam berat (merkuri), racun dan lain-lain

Mikroalga liar ini ditemui oleh sekumpulan saintis di Amerika Syarikat pada tahun 1998. Ianya merupakan satu-satunya hasil bumi yang telah dibuktikan secara klinikal mampu mengalakkan semula penghasilan Ibu Sel atau Sel Induk Dewasa dan beberapa sel-sel penting lain seperti Sel Natural Killer (NK Cell) dari tulang sum-sum manusia secara semula jadi.


1 botol - 45 kapsul 

Cara Penggunaan : 1 hari 3 kapsul untuk sekali  ( 3kapsul afamaxx bersamaan dengan 1sachet cellmaxx )

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews