PROMOTION FACE MASK ! HAND SANITIZER ! THERMOMETER WITH MDA !
PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MINIMUM RM100!!!
RM60.00 RM79.00
Nour Ain Beauty Care Set 3 in 1
Price RM60.00 RM79.00
Product SKU Nourain-07
Brand Nourain Skincare
Size (L x W x H) 6 cm x 2 cm x 5 cm
Points Needed 7900
Availability In Stock
Quantity
Description
Highlight

Kombinasi terbaik ini akan menyelesaikan masalah kulit muka berjerawat, berjeragat dan sebagainya, serta sesuai untuk lelaki, wanita dan semua peringkat umur. Produk ini juga mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM yang sememangnya mesra ibadah, bersih dan suci.

NOURAIN SKINCARE [SET 3 IN 1]
DIJAMIN ORIGINAL HQ DIRECT

NOURAIN SKINCARE [SET 3 IN 1] ini terdiri daripada 3 tools utama iaitu Nourain Beauty Soap, Nourain Miracle Foundation dan Nourain Repairing Night Cream. Kombinasi terbaik ini akan menyelesaikan masalah kulit muka berjerawat, berjeragat dan sebagainya, serta sesuai untuk lelaki, wanita dan semua peringkat umur. Produk ini juga mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM yang sememangnya mesra ibadah, bersih dan suci.

1) BEAUTY SOAP :
Beauty Soap ini berfungsi untuk membantu membersihkan kulit wajah daripada kotoran, menghasilkan kulit yang gebu, lembut dan cerah berseri. Sesuai untuk lelaki, wanita dan semua peringkat umur. 

2) MIRACLE FOUNDATION [KRIM SIANG] :
Miracle Foundation pula membantu mencerah, menghalus dan melembapkan kulit wajah. Ia juga membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari serta kekotoran.

3) REPAIRING NIGHT CREAM [KRIM MALAM] :
Repairing Night Cream membantu memudarkan dan mengurangkan jerawat, jeragat, kedutan serta mengurangkan masalah pori terbuka, bintik hitam, bintik putih dan kulit kusam.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1x Nour Ain Beauty Care Set 3 in 1