PROMOTION FACE MASK ! HAND SANITIZER ! THERMOMETER WITH MDA !
PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MINIMUM RM100!!!
RM33.00 RM35.00
Era Edar Susu Biolac
Price RM33.00 RM35.00
Product SKU susubiolac-01
Brand Era Edar Examo
Size (L x W x H) 6 cm x 4 cm x 6 cm
Points Needed 3500
Availability In Stock
Quantity
Description
Highlight
  • untuk bayi
  • halal

Era Edar Susu Biolac

Susu adalah penting bagi kanak-kanak memperolehi nutrisi seimbang untuk tumbesaran fizikal dan perkembangan otak mereka. Pada ketika mi, mereka memerlukan semua khasiat untuk kesihatan mata, kulit, gigi dan tulang yang optimum.
 
Namun tanpa disedari, melalul susu juga kanak-kanak boleh terdedah kepada bahaya seperti kewujudan melamin dan dioksin di dalam susu. Di negara yang memiliki tenaga nuklear, sumber produk tenusu boleh terdedah kepada bahaya bahan radioaktif tersebut. OIeh itu, selain daripada formulasi, sumber produk tenusu juga perlu diberi keutamaan.
 
Keistimewaan susu BlO-LAC yang menjadi kegemaran bayi, telah dirumus mengikut nilai keperluan pemakanan garamtisu Biokimia (BTS) Dr. Schuessler, yang berperanan merangsang pertumbuhan dan perkembangan tisu tubuh khusus untuk tumbesaran. BlO-LAC formulasi Prof. Dr. Hj. Azizan b. Ismail (Allahyarham) menjadi sumber nutrisi yang utama dalam tahun-tahun awal kehidupan bayi. Susu BlO-LAC menjaga kesihatan tubuh bayi sesuai dengan konsep piramid makanan, jika diambil bersama makanan pelengkap yang seimbang.
 
BIO-LAC yang telah berada di pasaran Malaysia sejak tahun 2001 ini dipasarkan oleh Era Edar Marketing Sdn. Bhd. Sumber tenusu BlO-LAC diimport dan New Zealand yang sememangnya terkenal dengan kualiti persekitaran dan penyediaan susu yang terbaik di dunia. Susu ibu adalah yang terbaik, tetapi sekiranya perlukan susu ganti, BlO-LAC memenuhi keperluan bayi anda.

Kandungan Susu Biolac : 500g

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1x Era Edar Susu Biolac