PROMOTION FACE MASK ! HAND SANITIZER ! THERMOMETER WITH MDA !
PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MINIMUM RM100!!!
RM70.00 RM120.00
Feryal Argan Oil
Price RM70.00 RM120.00
Product SKU Feryal-01
Brand Feryal Argan Oil
Size (L x W x H) 4 cm x 3 cm x 6 cm
Points Needed 12000
Availability Out Of Stock
Description
Highlight
 • Minyak Argan 
 • 100% semula jadi
 • untuk lelaki dan wanita

Feryal Argan Oil adalah hasil kombinasi dari bahan seperti Beet Root Extract, ARGAN OIL, JOJOBA Oil & ASSENTIAL OIL yang mengandungi Vitamin E 100% semulajadi.

Bagaimana Feryal Argan Oil  Ini Boleh Membantu?
Bahan utama Feryal Argan Oil iaitu Argan Oil & Jojoba Oil. Argan Oil, digelar minyak keajaiban, diekstrak daripada biji buah Argan, telah berkembang ke seluruh dunia sebagai minyak semulajadi yang terbaik untuk penjagaan dan rawatan rambut. 

Feryal Argan Oil  boleh menyuburkan setiap helai rambut dengan menembusi jauh ke dalam akar rambut. Ia menambahkan sinar dan kelembutan kepada folikel rambut dan mencegah ia dari rosak, gugur dan kekeringan.

.

Siapa Yang Perlu Feryal Argan Oil Ini?

➔ Masalah Rambut GUGUR.
➔ Gatal Kulit Kepala.
➔ JERAWAT di Kulit Kepala.
➔ Masalah Kelemumur BERSEPAH-SEPAH.
➔ Kepala Banyak Kutu.
➔ Kulit Kepala Banyak Daki.
➔Kulit kepala BERMINYAK.
➔ Belahan rambut semakin luas.
 ➔ Rambut Kusut dan Bercabang.

.

Feryal Argan Oil juga dapat membantu selesaikan semua masalah diatas.

 • Hanya Semudah Spray 2 Kali Sehari, Masalah Rambut Gugur, Gatal, Kelemumur & Semua Masalah Rambut/ Kulit Kepala Boleh HILANG Sepantas 7 Hari.
 • Feryal Argan Oil di formulasikan dengan Kombinasi ARGAN OIL & JOJOBA OIL BERMUTU TINGGI khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala.
 • Feryal Argan Oil adalah satu-satunya jenama keluaran Malaysia yang betul-betul BERKESAN membantu anda menyelesaikan pelbagai MASALAH RAMBUT.
 • Feryal Argan Oil dikuatkan dengan ASSENTIAL OIL Membantu melancarkan peredaran darah di kulit kepala dan menghilangkan Stress.

"LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT"
Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan.

Bagaimana Cara Penggunaan Feryal Argan Oil 

 • Halakan penyembur 1-2 inci dari kulit kepala. Semburkan terus beberapa tompok semburan ke atas kulit (jangan terlalu banyak semburan). Kemudian lakukan urutan lembut sambil meratakan ke seluruh kulit kepala. 
 • Biarkan akar rambut menyerap vitamin dan nutrien. Tidak perlu bilas. Gunakan 2 kali minima atau sebaiknya 4 kali sehari. 
 • Untuk hasil yang terbaik, cuci rambut dahulu untuk hilangkan minyak dan kotoran supaya memaksimakan proses penyerapan nutrien. Boleh juga digunakan ketika rambut kering.

Bagaimana Pula Dengan Pakai Hijab Bagi (Kaum Hawa) Dan Kopiah/ Serban 
(Kaum Adam)?

Adakah Ia Berkesan?

 • Feryal Argan Oil dirumus khas untuk wanita yang berhijab dan juga lelaki yang berkopiah/ berserban bagi memastikan berhijab/ berkopiah/ berserban dalam keadaan selesa dan lebih berkeyakinan tanpa perlu risau pasal masalah rambut lagi. 
 • Feryal Argan Oil juga dicipta khas dari ARGAN OIL untuk LELAKI dan WANITA ketika berhijab/ berkopiah/ berserban, cuaca PANAS, MIGRAINE, KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR dan KULIT KEPALA SENSITIF.

 

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1x Feryal Argan Oil