PROMOTION FACE MASK ! HAND SANITIZER ! THERMOMETER WITH MDA !
Happy New Year 2021! FREE SHIPPING !COUPON CODE : FREEPOS
RM32.00 - RM34.00 RM33.00 - RM35.00
Munif Hijjaz Arabic Gum Al Manna
Price RM32.00 - RM34.00 RM33.00 - RM35.00
Product SKU munif-02
Brand Munif Hijjaz
Size (L x W x H) 3 cm x 2 cm x 5 cm
Reward Points 34
Points Needed 3400
Availability In Stock
Jenis
Quantity
Description
Highlight
  • Amat sesuai untuk meningkatkan tahap kesihatan dan imunisasi dari serangan demam dan pelbagai penyakit

Munif Hijjaz Arabic Gum Al Manna 

saiz kecil = 150g

saiz besar = 400g

Al Manna ~ Arabic Gum sehebat Habbatus Sauda. Khasiat yang dianugerahkan oleh Allah secara Natural yang belum didendangkan sepertimana kita kurang prihatin kepada Habbatus Sauda 10 - 15 tahun yang lalu.

Kelebihan mengamalkan makan Al Manna~Arabic Gum (Acacia Senegal)

  • Amat sesuai untuk meningkatkan tahap kesihatan dan imunisasi dari serangan demam dan pelbagai penyakit

Terdapat juga Al Manna di pasaran berbentuk serbuk tetapi tidak larut apabila dibancuh dengan air dan menjadi ketulan-ketulan lekit membuatkan tidak selesa untuk meminumnya.

Cara memakannya:

Untuk orang dewasa yang ingin meningkatkan tahap kesihatannya dan menjadikan Al Manna~Arabic Gum ini sebagai makanan tambahan kesihatan untuk menghalang penyakit kronik di masa akan datang bolehlah mengambilnya sebanyak 2 sudu penuh untuk sehari. ( sesudu penuh lebih kurang 6 gram). Al Manna~Arabic Gum Munif Hijjaz merupakan dalam bentuk serbuk yang mudah larut. Bancuhkannya dengan air kosong dan minum. Ianya boleh juga dicampurkan dengan sebarang minuman yang kita minum seperti kopi, susu kambing dan pelbagai minuman berperisa. Amat digalakkan dicampur sedikit madu ke dalam bancuhan jika kita membancuh nya dengan air kosong bagi memberikan rasa yang enak. Di samping itu kita akan dapat dua khasiat iaitu Al Manna dan madu.

Bagi kanak2 pula, bolehlah di campurkan ke dalam bancuhan susu mereka sebanyak 1 sudu teh kecil sehari untuk permulaan. Dari masa ke semasa bolehlah ditingkatkan kuantiti yang diberikan bergantung kepada tahap kesihatan mereka dan kekerapan mereka diserang penyakit seperti demam, batuk, selesema serta penyakit-penyakit lain.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1x Munif Hijjaz Arabic Gum Al Manna